Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgija

Perišić: Bila je ovo moja posljednja utakmica za Brugge

\'04.11.2010., Brugge - Jan Breydel Stadion. Nogometna utakmica D skupine UEFA Europska Liga. Club Brugge - Dinamo Zagreb. Ivan Perisic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.05.2011.
u 12:56

Ivan Perišić (22) ne krije da je dortmundska Borussia prva na listi njegovih želja.

Dan nakon što je s Club Bruggeom izborio kvalifikacije za Europsku ligu, a sebi s dva pogotka Gentu u posljednjem prvenstvenom kolu priskrbio titulu najboljeg strijelca lige (22 pogotka), Ivan Perišić potvrdio je da odlazi iz Belgije.

– Bila je ovo moja posljednja utakmica za Brugge. Proveo sam ovdje dvije fantastične sezone, ali je vrijeme za korak naprijed u mojoj karijeri – otkrio je hrvatski reprezentativac u razgovoru za Het Niuewsblad.

Dvadesetdvogodišnji veznjak Bruggea ne krije gdje bi želio i gdje će vrlo vjerojatno nastaviti karijeru.

– Moje su misli usmjerene na Borussiju Dortmund. Nadam se da će se transfer realizirati do nedjelje, kako bih se nakon vikenda mogao posvetiti reprezentaciji, a zatim uživati u zasluženu odmoru – zaključio je Perišić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije