Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIPE ŽIVI SVOJ SAN

Perica: U Chelseaju me dočekao Jose Mourinho, fascinirao me!

Stipe Perica
02.08.2013.
u 11:42

– Iako mi je želja bila igrati za Everton, neću se žaliti što sam završio u Chelseaju – našalio se Stipe

Zadarski napadač Stipe Perica u 18. godini doživio je transfer života. Potpisao je ugovor s londonskim Chelseajem na pet godina, posao je to koji je iznenadio cijelu hrvatsku sportsku javnost jer se cijelo ljeto nije pojavila nijedna informacija koja bi sugerirala na njega.

Perica je zadnjih nekoliko dana Londonu sa svojim zastupnicima dogovarao detalje ugovora, a klub sa Stamford Bridgea sinoć je potvrdio da je i službeno njihov igrač.

– U klubu me dočekao Jose Mourinho čija je sama pojava fascinantna, a upoznao sam i sve suigrače. Prvo ću ići na posudbu, no još ne znam gdje. Nemam neke posebne želje po tom pitanju, želja mi je samo da igram i napredujem – rekao je Perica za Radio Zadar.

Mladom Zadraninu želja je bila jednom zaigrati u Evertonu.

– Ha, ha... Neću se žaliti što sam umjesto ondje završio u Chelseaju. Presretan sam i nadam se da ću uskoro zaigrati za Chelsea. Hvala i mojim bivšim suigračima jer bez njih ja ne bih bio ovdje.

>> Senzacionalan transfer: Stipe Perica potpisao za Chelsea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije