Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOL ZA GOLOM

Perica igra na vrhunskoj razini, a kako i ne bi kad mu je velikan mentor

Stipe Perica
08.01.2016.
u 09:07

'Jako sam zadovoljan, baš mi paše Italija. U Udineseu imam fantastične uvjete za napredak, zaista uživam ovdje.'

Stipe Perica danas igra na visokoj razini, u posljednjih mjesec dana zabio je tri pogotka. Hrvatski napadač u kupu je poentirao protiv Atalante, a u posljednja dva kola zabijao je u prvenstvu protiv Torina i opet - Atalante. Tako direktno svojoj momčadi osigurao šest bodova...

"Jako sam zadovoljan, baš mi paše Italija. U Udineseu imam fantastične uvjete za napredak, zaista uživam ovdje. A ovi su pogoci samo rezultat mukotrpnog rada, marljivo radim još od prvog trenutka kada sam došao u Italiju" kazao je u razgovoru za Goal.com Stipe Perica, pa nastavio:

"Odlično sam se prilagodio, vrlo brzo naučio talijanski jezik. I stvarno u Udinama imam sve uvjete za daljnji napredak. Radim pošteno, treniram maksimalno, to sada daje rezultate."

Udinese se za vas pokazao pravim izborom, tamo se mladim igračima često pruža prava prilika...

>> Tko mu je mentor, saznajte na Goal.com

>> Perica zabio u pobjedi Udinesea, Kalinić i Perišić asistenti u pobjedama

Komentara 1

PE
petarrr
10:30 08.01.2016.

Igračina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije