Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posavčeva noćna mora

Perica golom i asistencijom postao junak Udinesea! Pašalić izborio jedanaesterac za Milan

Stipe Perica
Foto: Reuters/PIXSELL
23.04.2017.
u 17:48

Perica je ove sezone upisao ukupno 5 golova i 1 asistenciju.

Hrvatski napadač Stipe Perica najzaslužniji je što je Udinese u nedjelju u 33. kolu nogometnog prvenstva Italije dobio Cagliari sa 2-1.

 Stipe Perica, koji je ušao u igru u 65. minuti, već je u 70. zabio vodeći gol za Udinese, a potom je u 73. asistirao Gabrieleu Angelliju za 2-0. 

 Mogao je Perica postići još jedan pogodak u 75. minuti, ali je lopta pogodila vratnicu. Perica je ove sezone upisao ukupno 5 golova i 1 asistenciju. Drugi hrvatski nogometaš u redovima Udinesea  Andrija Balić ostao je na klupi za pričuve.

 

Raspoložen je bio i veznjak Mario Pašalić, koji je za AC Milan odigrao cijeli susret protiv gostujućeg Empolija. Pašalić je u 59. minuti izborio penal za svoju momčad, ali je udarac Susa obranio golman Empolija. U 74. minuti Pašalić se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj bio trunku neprecizan.

 Empoli je na kraju slavio sa 2-1, te je uhavatio važne bodove u borbi za opstanak. Za Empoli su zabili Levan Mchedlidze (40) i Mame Thiam (67), a strijelac za Milan bio je Gianluca Lapadula (72).

 Hrvatski vratar Josip Posavec, koji brani za Palermo, doživio je pravu noćnu moru u prvih 26 minuta susreta u gostima kod Lazija primivši pet golova. U tih 26 minuta dva puta je mrežu zatresao Ciro Immobile (8, 9), a trostruki strijelac je bio Balde Diao Keita (21, 24pen, 26). Na kraju je Lazio pobijedio sa 6-2, a hrvatski veznjak Mato Jajalo igrao do 66. minute za Palermo.

 Večeras vodeći Juventus dočekuje Genou, a u ponedjeljak se sastaju Pescara - AS Roma.

>>Ćorluka se teško ozlijedio, izgubljen je do kraja kvalifikacija za SP?

Rezultati by SofaScore

Komentara 2

DU
Deleted user
17:58 23.04.2017.

Odkud dalmatinski naglasak u vecernjem? U 74. minuti Pašalić se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj bio trunku neprecizan. Nema veze bilo bi mu bolje da se koncentrirao na Empoli nego twiter... Sto bi rekli neki na porazporaz Milana... Aaalaaa gusta :) :) E Mario Mario...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije