Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio i santini

Perica dvostruki strijelac, 'valjao' je po travnjaku Ajaxove braniče

stipe perica
Screenshot Youtube
28.09.2014.
u 09:45

Zadarski napadači postigli po tri pogodaka u Nizozemskoj i Belgiji ove sezone.

NAC Breda nije se mogla ozbiljnije suprotstaviti slavnom Ajaxu u susretu 7. kola nizozemskog prvenstva, no pamtiti će ovu utakmicu mladi hrvatski napadač Stipe Perica.

Amsterdamski klub slavio je u Bredi 5:2, a oba pogotka za domaćine postigao je Perica. Prvi u 60. minuti pri vodstvu Kopljanika od 3:0, nakon što je bio najviši u skoku. Sjajan je bio drugi pogodak 19-godišnjeg Zadranina u 76. minuti kad se na virtuozan način oslobodio svojih čuvara, učinio ih smiješnima - i pogodio. Smanjio je tako vodstvo Ajaxa na 4:2. 

Perica je igrač Chelsea na posudbi u NAC-u, a ove sezone je u pet susreta već tri puta bio strijelac. Na ljestvici vodeći su PSV (-1), Ajax i Zwolle sa po 15 bodova, a Breda je 14. sa 8 bodova.

 

Dodajmo kako je u susjednoj Belgiji zapažen bio još jedan zadarski napadač - Ivan Santini. On je u 26. minuti pogodivši glavom doveo svoj Kortrijk u vodstvo u susretu 9. kola protiv Mouscrona (3:0). Pobjedu domaćina dvama pogocima potvrdio je Chevalier.

I 25-godišnjem Santiniju bio je to treći pogodak u prvenstvu, ali iz devet nastupa.

 

Vodeći je Anderlecht sa 21 bodom, a Kortrijk je nešto neuvjerljiviji nego prošle sezone pa zauzima 12. mjesto sa 10 bodova.

>>Hrvati dominirali u najjačim ligama: Zabili Ola, Luka i Raketa!

Komentara 3

DE
derin
13:54 28.09.2014.

jbg da igraju u dinama kao čudo od igrača čop, već bi bili u reprezentaciji.

DI
dinamojavolim1
12:10 28.09.2014.

bravo

DU
Deleted user
15:58 28.09.2014.

ovo je pravi nasljednik Eduarda i Sukera , vec sada je bolje od Mandjukica ,medjutim porred ovog zalizanog kineza neznam koliko ce mu godina trebati da bude pozvan u repku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije