Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESIGURNA BUDUĆNOST?

Perez zadovoljan Modrićem, ali ugovor ne spominje: Dovest ćemo mlade igrače

Perez - Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/3
11.02.2019.
u 21:26

Ove zime je doveden samo jedan igrač, 19-godišnji ofenzivni vezni Brahim Díaz iz Manchester Citija dok je klub napustio treći vratar 32-godišnji Kiko Casilla

Predsjednik europskog nogometnog prvaka Real Madrida Florentino Perez rekao je kako su u klubu jako zadovoljni Lukom Modrićem no i dalje ostaje nepoznato hoće li i kada produžiti ugovor s 33-godišnjim kapetanom hrvatske reprezentacije.

"Igrači Real Madrida osvojili su Zlatnu loptu u posljednje tri sezone. Jako smo zadovoljni zbog Modrića, zbog njegovog nogometa i onoga što predstavlja", rekao je 71-godišnji Perez u razgovoru za tjednik France Football objavljenom u ponedjeljak.

Modriću ugovor istječe u ljeto 2020. godine, a prošlog mjeseca je rekao kako bi ga htio produžiti i ostati još koju godinu u Madridu. U kolovozu su kapetan hrvatske reprezentacije i uprava Reala usmeno dogovorili obnovu ugovora no od tada nije napravljen konkretan pomak. Modrić, koji je u krajem prošle godine osvojio nagradu Zlatna lopta za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, više je puta rekao da igračku karijeru želi završiti u Real Madridu.

>> Pogledajte kako je Luka Modrić došao do Zlatne lopte

Prije njega je Zlatnu loptu osvajao Cristiano Ronaldo, 34-godišnji bivši napadač "kraljevskog kluba" koji je ljetos otišao u Juventus.

Perez je rekao kako će klub nastaviti dovoditi mlade igrače. Ove zime je doveden samo jedan igrač, 19-godišnji ofenzivni vezni Brahim Díaz iz Manchester Citija dok je klub napustio treći vratar 32-godišnji Kiko Casilla.

"Imamo najbolju momčad na svijetu, a titule to potvrđuju", izjavio je Perez čija je momčad osvojila Ligu prvaka u posljednje tri godine.

"Nećemo trošiti samo kako bismo trošili. Godinama sam čitao i slušao kako Real Madrid treba dovesti 'devetku' dok stvarnost pokazuje da je Karim Benzema najbolji napadač na svijetu. Dovodimo  jako mlade igrače koji će biti protagonisti u budućnosti. Poput Viníciusa", dodao je.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši svijeta

Komentara 5

GA
GASTARBAJTER
06:06 12.02.2019.

Kao sportista kapa dolje kao postenjacina nula,nece da plati porez I jos laze sudiju!!!!

MU
muh
07:18 12.02.2019.

Može ostati ali bit če na klupi a Inter če dovesti boljeg Rakitić.

DU
Deleted user
02:13 12.02.2019.

proslih sezona buducnost mu je bila sigurna uz ronalda,ove mora ovisiti o benzemi,vinicijusu ako njih bude islo opet ce biti u formi,ako ih nebude islo bit ce van forme,ukratko,on i njegova igra u sirinu od 3gola i 5,6asistencija od oko 70realovih golova bitna je za real kao semafor u video igrici GTA San Andrea.to jedan osrednji ofanzivi veznjak u malom klubu odradi u nekoliko uutakmica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije