Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNI DOMJENAK

Perez biranim riječima govorio o Luki: Otkrio što Modrić znači Realu

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
12.12.2018.
u 11:31

– Osvojili smo tri uzastopne europske nogometne titule i to je produkt enormnog rada koji se zasniva na vrijednostima koje promiče Real Madrid.

Svečano je bilo u Realu, gdje je predsjednik Florentino Perez organizirao božićni domjenak za novinare.

– Prije svega hvala novinarima koji pišu o događajima u našem klubu te prenose njegove vrijednosti. Svjedoci smo jednog od najuspješnijih razdoblja u klupskog povijesti – započeo je Perez pa nastavio:

– Prvi smo put u istoj godini bili prvaci Europe i u nogometu i u košarci. Osvojili smo tri uzastopne europske nogometne titule i to je produkt enormnog rada koji se zasniva na vrijednostima koje promiče Real Madrid. To su poštenje, skromnost i solidarnost.

Predsjednik kraljeva posebno je istaknuo jedno ime.

– Luka Modrić jedan je od najzaslužnijih za sve ono dobro što nam se u posljednje vrijeme događa. On je naš glavni simbol ovog trenutka, a već sada je i legenda Reala. On predstavlja naš talent i sve dobro što dajemo nogometnoj obitelji koja nas prati.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Komentara 2

DU
Deleted user
12:14 12.12.2018.

Valjda je sada svima mrziteljima Luke Modrica jasno zbog cega je Luka pobrao sve titule u ovoj godini. Vjerujem, da ce im od sada biti jos teze zivjeti sa tom istinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije