Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugovanja

Peras stao prvi u red za naplatu milijun kuna i blokirao račun Ciboni

Velimir Perasović
Marko Lukunić/PIXSELL
02.09.2011.
u 14:13

Velimir Perasović je za razliku od 27 drugih vjerovnika kluba iskoristio prvu priliku da naplati milijun kuna i odmah Ciboni blokirao račun, piše internetski portal zagrebancija.com

Trebao je to biti veliki trijumf direktora Cibone Zdenka Antunovića i sportskog direktora Nikše Prkačina. Nakon višemjesečne borbe Cibona je jučer trebala imati konačno odblokirani račun što bi značilo da stvari u klubu idu na bolje, piše zagrebancija.com.

Zeleno svjetlo značilo bi da klub može normalno funkcionirati uoči nove sezone. No, to je doznao i bivši trener kluba Velimir Perasović te isti dan blokirao račun kluba sa čak milijun kuna. Za razliku od Perasa, drugi igrači kojima se duguju zaostale plaće čekaju da klub dogovori sponzore i realizira dogovore.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
14:35 02.09.2011.

Uopce me ne iznenadjuje postupak V. Perasovica.Milion kuna nije nikome malo a najmanje ima onih koji su spremni toliko love nekome oprostiti ali...iznenadjuje me da zbog financijskog (a i sportskog) sloma Cibone ,koliko je meni poznato,nitko do sada nije odgovarao!! Drzim da drugovi crveni danas uzivaju vecu zastitu nego u doba zlocinca broza.I jos nesto, gdje su oni sto urlaju i vicu na Mamica koji je usput receno Dinamo podigao iz pepela???Zbog cega se ne javljaju kada je u pitanju Cibona?Odgovor je jednostavan,gospodo,sprega politike i rulje!

Avatar comandante
comandante
15:27 02.09.2011.

Sada ce Peras biti kriv za sve. Veliki je uspjeh kao nagovoriti 27 duznika da cekaju. Gospodo uspjeh je isplatiti im dugovanja i poceti konacno poslovati u skladu sa mogucnostima.Gdje vam je Milicevic koji je napravio cijeli ovaj cirkus. Uzimao je godinama dilove od igraca i menadezra. Placao je igrace u Austriji godinama i zakidao drzavu....

SE
serđo
15:23 02.09.2011.

tako tako, jugotovar će vam doći glave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije