Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li poslušati?

Pepe, ne budi lud, ne inati se: Guardiolu pozvali da protiv Dinama uvrsti ovih šest klinaca

Pep Guardiola
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
10.12.2019.
u 10:06

Hrvatski prvak još uvijek može do osmine finala Lige prvaka, ali osim što mora svladati City, treba dočekati remi Šahtara i Atalante (igra i poraz Ukrajinaca) u Harkivu.

Španjolac Pep Guardiola već je potvrdio da će protiv Dinama u srijedu zaigrati Phil Foden, ali se novinari Manchester Evening Newsa nadaju da će Cityjev strateg poslušati glas razuma i u prvu momčad uvrstiti još nekoliko mladaca.

Naime, Manchester City je već osigurao prvo mjesto u skupini, a uz to ga u nedjelju očekuje teško gostovanje kod Arsenala u trenutku dok za vodećim Liverpoolom kasni možda nedostižnih 14 bodova.

Guardiola je prije dva tjedna čelnicima Šahtara i Arsenala obećao da neće iznevjeriti fair-play te da će u Zagreb stići s jakim sastavom, međutim, kolumnist spomenutog lista Joe Bray vjeruje da će Guardiola ispasti lud ako ne pruži šansu mlađim igračima.

Tako je u utorak ujutro naveo šestoricu igrača za koje vjeruje da su zaslužili prigodu na Maksimiru, a riječ je o sljedećim momcima koji strpljivo čekaju minute: Ericu Garciji, Tayloru Harwoodu-Bellisu, Tommyju Doyleu, Adriji Bernabeu te Ianu Carlu Povedi (šesti je već spomenuti Foden).

Naravno da bi takav izbor išao na ruku modrima, da bi protiv tih mladića ipak bilo kudikamo lakše zaigrati, ali Guardiola s vremena na vrijeme zna biti ćudljiv tip. Uostalom, prezire gubiti, a u Zagreb ionako stiže uz poraz od mrskog gradskoga rivala u subotu na Etihadu (United je slavio 2:1).

Zanimljivo, kada smo već kod kalkuliranja i rotiranja, Guardiolin bivši klub odlučio je zaigrati na tu kartu, pa će Barcelona tako večeras u Milanu najvjerojatnije istrčati sa sljedećim sastavom: Neto; Wague, Umtiti, Todibo, Junior Firpo; Vidal, Rakitić, Riqui Puig; Griezmann, Suarez, Carles Perez.

Podsjetimo, hrvatski prvak još uvijek može do osmine finala Lige prvaka, ali osim što mora svladati City, treba dočekati remi Šahtara i Atalante (igra i poraz Ukrajinaca) u Harkivu. 

Komentara 4

AM
Ameise
11:07 10.12.2019.

Mozda baš ovi što cekaju zele da se dokažu pa bude teže Dinamu.

BL
Blender
12:38 10.12.2019.

Dinamo je svoju sansu prokockao u dvije utakmice sa Shahtarom, sve ove kombinacije za prolaz sada su da Dinamo ima sanse ako bude nerijeseno u Ukrajini. Niti moja baka nece gledati utakmicu a svi koji su kupili karte hahhahaah su pusaci!

IZ
Izbavitelj1
10:44 10.12.2019.

Osim što može biti drugi, može biti i treći, a može biti i četvrti. I to je puno lakše napraviti. Dovoljno je sutra izgubiti. Čak ti ne trebaju ni uigrane kombinacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije