Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbudljivo u Münchenu

Pep već zna tko je novi Bayernov trener?

Carlo Ancelotti
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.10.2017.
u 07:59

Bavarski gigant novog će trenera predstaviti sljedećeg tjedna

Čini se kako su Bayernovi čelnici pronašli zamjenu za Carla Ancelottija. Talijanski trener dobio je otkaz nakon gostujućeg poraza protiv PSG-a (0:3) u Ligi prvaka.

Kako prenosi Eurosport.de bavarski klub ozbiljno razmatra angažirati donedavna Barcina trener Luisa Enriquea. Španjolac je krajem sezone napustio katalonsku prijestolnicu, a još nije pronašao novi klub.

U posljednje vrijeme šapuće se kako bi mogao preuzeti neku kinesku momčad. No, navodno je Bayern već sve dogovorio s Enriqueom, a to zna i bivši trener Bavaraca Pep Guardiola.

Menadžer Manchester Cityja došao je u Münchenu na Oktoberfest te se susreo s Bayernovim čelnikom Ulijom Hoenessom koji mu je otkrio novog trenera.

- Rekao sam mu koga ćemo predstaviti u sljedećim danima i on se složio - rekao je Uli Hoeness.

Postane li Luis Enrique novi Bayernov trener bit će to drugi put da u München stiže stručnjak koji je prethodno radio u Barceloni.

Bavarski gigant novog će trenera predstaviti sljedećeg tjedna.

Komentara 2

BO
bozzika
09:01 04.10.2017.

kakav idiotizam,za Barcu nevalja al će ga oni uzeti,to samo po sebi dokazuje da se drže losijima od Barcelone a to za takav klub kakav nema smisla.

Avatar southman
southman
09:16 04.10.2017.

Pa sa njim možda i budu drugi u Bundesligi !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije