Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Cityja

Pep potrošio 500 milijuna eura, ispao pa rekao: Treba mi još novca!

Jurgen Klopp i Pep Guardiola
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
11.04.2018.
u 18:59

"Možda smo u posljednje dvije sezone potrošili više, ali u posljednjih pet ili deset godina puno drugih momčadi je trošio još više," kazao je Guardiola.

Premda je po dolasku u Manchester City potrošio više od 500 milijuna eura na kupovinu igrača, Pepe Guardiola je od vodstva 'Građana' tražio još novca za pojačanja.

"Danas najbolji igrači koštaju puno novaca," poručio je španjolski stručnjak koji je počeo slagati igračku križaljku za iduću sezonu.

"Trebamo novac za kupnju i igranje na visokoj razini cijele sezone," dodao je.

City će ovu sezonu zaključiti s osvojenim naslovom engleskog prvaka i osvojenim Liga kupom, no Guardiola zna da će iduće sezone biti pritisak na boljem rezultatu u Europi. Ove sezone 'Građani' su zapeli u četvrtfinalu Lige prvaka od Liverpoola, dok su lani ispali u osmini finala od Monaca.

"Još uvijek nismo spremni za europsku krunu, ali smo napravili iskorak u smislu sposobnosti igranja utakmica na visokom novu. Ali mislim da smo grupu prošli na fantastičan način," dodao je Guardiola.

Otkako je u lipnju 2016. preuzeo City, Guardiola je na 12 pojačanja potrošio više od 500 milijuna eura. Najviše je platio Aymerica Laportea koji je u siječnju ove godine stigao iz Athletic Bilbaoa za 65 milijuna eura. Za braniča Evertona Johna Stonesa platio je 52 milijuna eura, Tottenham je za Kylea Walkera dobio 50 milijuna eura, dok je Monaco za Bernarda Silvu i Benjamina Mendyja utržio čak 110 milijuna eura.

"Možda smo u posljednje dvije sezone potrošili više, ali u posljednjih pet ili deset godina puno drugih momčadi je trošio još više," kazao je Guardiola.

Komentara 5

ZA
zadar1
19:57 11.04.2018.

tako bi i ja bio trener....kupi sve najbolje i igraj...😎

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
19:29 11.04.2018.

Mislim da bi bilo plemenito kad bi se svi TOP-TOP klubovi odrekli 2-3 svoja najbolja igrača i poklonila ih Pepu! Čisto da ne troši toliko. Barcelona Mesija i Iniestu, Real Ronalda,Modrića i Ramosa,PSG im Neymara pokloni, Bayern Neuera i Lewandowskog... To bi možda bilo dovoljno....

LK
Lopovi_KRADEze
06:00 12.04.2018.

Bolje raditi kako radi Manchester United - potplati sudiju.. Manje kosta a rezultat zagarantovan! Kao Npr. prosli vikend : A. Young skoro otkino nogu Augeru (leteci klizei start sa kramponima u cjevanicu - sto je i cisti crveni karton) o o sudija zazmiri i nista ne dosudi......Tako to rade Man. Utd., Real Madrid narocito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije