Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Pellegrini: Više sam očekivao od Ronalda

Manuel Pellegrini
Reuters
29.11.2009.
u 22:46

Barcelonini navijači su sa tjekom dvoboja s infra crvenim zrakama usmjerivši ih u oči ometali Ronalda dok igra. Ronaldo se potužio i sucu za vrijeme igre, ali on za to nije mario.

Talijanski Napoli je zbog sličnog ponašanja njegovih navijača bio kažnjen s 15 tisuća eura. A dva dana uoči derbija, samouvjerni, ponekad i bahati i arogantni Cristiano Ronaldo izjavio je:

- Mi smo Real Madrid, kako Barcelona protiv nas može biti favorit.

Imao je priliku pokazati u dvadesetoj minuti, kada je Kaka fantastično prošao a Portugalac zapucao zicer utakmice. I to u trenucima kada je Real dominirao.

- Po svemu što se događalo na travnjaku moramo biti nesretni nakon poraza. Ne bih sada ulazio u dublje analize, no utakmicu smo izgubili u vrhu napada - rekao je trener Reala Čileanac Manuel Pellegrini.

Ronaldo nije izgledao do kraja fit, pitali su novinari nakon utakmice.

- Istina je da nije bio do kraja spreman, ali od njega sam očekivao veći doprinos u igri. Rekao sam mu daj maksimum u sat vremena koliko sam ga planirao, no on to nije učinio.

Pepe Guardiola je nakon Enrique Fernandesa (vodio Barcu 1948. i 1949. godine) prvi trener koji je slavio u tri El clasica zaredom.

- Real nas je iznanadio na početku, imali smo ogromnih problema s Ronaldom, Kakom i Higuainom. No, bili smo uporni, čvrsti, a ključ pobjede je što nismo pali u igri nakon što nam je isključen Busquets. I zato možemo uživati u pobjedi - rekao je trener Barcelone Guardiola, a predsjdnik Laporta je dodao:

- Real je najjača momčad koja je bila ovdje ove sezone, zato je pobjeda slađa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije