Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akteri nakon derbija

Pellegrini: Iako nije bio spreman, više sam očekivao od Ronalda

Barcelona, Real
AFP, Reuters
30.11.2009.
u 10:21

Barcelonini navijači ometali su neugodno igrača Cristiana Ronalda u igri tijekom dvoboja tako što su mu usmjeravali u oči infracrvene zrake.

Ronaldo se potužio i sucu za vrijeme igre, ali on za to nije mario. Talijanski Napoli je zbog sličnog ponašanja njegovih navijača bio kažnjen sa 15.000 eura. A dva dana prije derbija Cristiano Ronaldo, koji je samouvjeren, ponekad i bahat i arogantan, izjavio je:

– Mi smo Real Madrid! Kako Barcelona protiv nas može biti favorit?

Imao je priliku pokazati u dvadesetoj minuti, kada je Kaka fantastično prošao, a Portugalac zapucao zicer utakmice. I to u trenucima u kojima je Real dominirao.

– Sudeći po svemu što se događalo na travnjaku, moramo biti nesretni nakon poraza. Ne bih sada ulazio u dublje analize, no utakmicu smo izgubili u vrhu napada – rekao je trener Reala Čileanac Manule Pellegrini.

– Ronaldo nije izgledao do kraja fit? – pitali su novinari nakon utakmice.

– Istina je da nije bio do kraja spreman, ali od njega sam očekivao veći doprinos u igri. Rekao sam mu, daj maksimum u sat vremena koliko sam ga planirao. No on to nije učinio.

Pepe Guardiola nakon Eneriquea Fernandesa (vodio Barcu 1948. i 1949. godine) prvi je trener koji je slavio u tri El clasica zaredom.

– Real nas je iznenadio na početku. Imali smo ogromnih problema s Ronaldom, Kakom i Higuainom. No, bili smo uporni, čvrsti, a ključ pobjede je što nismo pali u igri nakon što nam je isključen Busquets. I zato možemo uživati u pobjedi – rekao je trener Barcelone Guardiola. Predsjednik Laprta je dodao: Real je najjača momčad koja je bila ovdje ove sezone. Zato je pobjeda slađa. (if)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije