Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJI OD DODIGA

Paviću hrvatski finale u Ženevi za 12. naslov u karijeri

Mate Pavić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
26.05.2018.
u 15:32

Paviću, koji je prvi tenisač svijeta u parovima, ovo je četvrti naslov ove godine, a 12. ukupno.

Hrvatski finale u Ženevi pripao je Mati Paviću. On je u paru s Austrijancem Oliverom Marachom bio bolji od hrvatsko-indijske kombinacije Ivana Dodiga i Rajeeva Rama sa 3:6, 7:6, 11:9.

U prvom setu ključni trenutak dogodio se u šestom gemu kada su Dodig i Ram napravili break koji su obranili do kraja seta.

Dodig i Ram bolje su krenuli i u drugi set te stigli do breaka u petom gemu, no Pavić i Marach uzvraćaju im u osmom gemu. Na kraju je presudila 13. igra u kojoj hrvatsko-austrijska kombinacija protivnicima prepušta tek tri poena.

U odlučujućem setu sve do 7:7 obje su strane čvrsto držale servis, da bi onda Dodig i Ram napravili mini break. No Pavić i Marach odmah uzvraćaju istom mjerom na meč loptu protivnika. Na kraju su napravili još jedan mini break za konačnih 11:9.

Paviću, koji je prvi tenisač svijeta u parovima, ovo je četvrti naslov ove godine, a 12. ukupno.

Mate Pavić
1/15

Komentara 2

DH
dalibor.hren
08:46 27.05.2018.

Dok Pavić ne želi u reprezentaciju, ne treba ga niti u novinama!

DJ
djobu68
10:23 27.05.2018.

Dosadni ste s tim Pavicem. Samo zato sto je Hajdukovac i ne voli HRVATSKI teniski savez. Zasto niste nikad pisali o prijasnjim broj jedan igracima u parovima? Jer parovi nikog ne zanimaju. Osim toga nas broj pojeda u parovima u Davis kupu (Cilic,Dodig) je impresivan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije