Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost - Jug 10:12

Pavić s 12 obrana zamalo ukrotio jugaše

Mladost - Jug (1)
Marko Lukunić/Pixsell
20.02.2013.
u 23:24

- Rezultat je prilično dobar za nas, koliko uopće poraz može biti dobar. Da smo imali još kojeg raspoloženijeg igrača u napadu, mogli smo i bolje proći

U sudaru dviju najtrofejnijih hrvatskih vaterpolskih momčadi Jug CO je u Zagrebu, u sklopu 15. kola Jadranske lige, pred oko 400 gledatelja, pobijedio Mladost s 12:10 (3:2, 2:2, 5:2, 2:4). U prilično zanimljivoj i iznenađujuće ravnopravnoj utakmici Dubrovčani su dva puta imali vodstvo od četiri pogotka razlike (8:4 i 10:6), ali žapci su ih velikom upornošću uspjevali stizati. A pomogao im je i najbolji vratar svijeta Josip Pavić koji je obranio čak 12 udaraca, često u iznimno teškim situacijama.

Da je Radu zabio iz peterca u 24. minuti (Bijač je obranio njegov udarac) te da su mu suci priznali pogodak iz slobodnog udarca (previše se približio vratima), moglo je biti i izjednačenije.

- Rezultat je prilično dobar za nas, koliko uopće poraz može biti dobar. Da smo imali još kojeg raspoloženijeg igrača u napadu, mogli smo i bolje proći - kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

Pogotke za Mladost postigli su Radu (3), K. Milaković (2), I. Milaković, Martinić, D. Živković, Pavičić i Bukić. Najviše pogodaka za goste postigao je Crnogorac Ivović (3), koji s 54 pogotka vodi na listi strijelaca Jadranske lige.   

Ostali rezultati: Medveščak - Šibenik 16:11, Mornar - Jadran (S) 5:6, Jadran (HN) - Primorje 4:11, POŠK - Primorac 9:10. Poredak: Primorje 45, Jug 42, Mladost 30, Budva (-1)  26, POŠK 23, Medveščak 22 itd.

U Zagrebu je održan i sastanak Upravnog odbora HVS-a a jedna od važnijih odluka je da će finale doigravanja (vjerojatno između Primorja i Juga) suditi talijanski suci.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije