Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedili su Francuze

Pavić i Mektić nakon Antalyje pokorili i Melbourne!

Mate Pavić
Dubravka Petrić/Pixsell
07.02.2021.
u 08:41

Paviću je ovo bilo 41. finale parova u karijeri i 19. naslov, dok je Mektić odigrao svoje 18. finale i osvojio deveti naslov

U finalu konkurencije parova na ATP turniru Murray River Open u Melbourneu Nikola Mektić i Mate Pavić pobijedili su Francuze Jeremyja Chardyja i Fabricea Martina! Bilo je 7:6 i 6:3. 

Ovo im je drugi naslov otkako su počeli igrati zajedno iz isto toliko turnira. Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili su naslov pobjednika u paru na ATP teniskom turniru u Antaliji sredinom siječnja, javlja HRT. Paviću je ovo bilo 41. finale parova u karijeri i 19. naslov, dok je Mektić odigrao svoje 18. finale i osvojio deveti naslov. Ovo je bio ujedno i pripremni turnir za prvi Grand slam sezone, Australian open, na kojem će naši tenisači svakako igrati zapaženu ulogu. 

Komentara 2

HE
Herceg
08:58 07.02.2021.

Čudi me kako niste napisali koliko su zaradili.Čestitam našem paru na lijepim uspjesima,vjerujem da mogu još i više.

DH
dalibor.hren
10:14 07.02.2021.

Bravo dečki, bravo majstori!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije