Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP DUBAI

Pavić bolji od Dodiga u parovima

Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
26.02.2019.
u 15:00

U 2. kolu Dubaija Pavić bi sa suprotne strane mreže mogao imati još jednog hrvatskog igrača Franka Škugora ako on s Britancem Dominicom Inglotom u 1. kolu nadigra Japanca Bena McLachlana i Nijemca Jan-Lennarda Struffa

Najbolji teniski par u 2018. godini, Splićanin Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach u 1. je kolu ATP turnira u Dubaiju napokon prekinuo niz poraza svladavši još jednog hrvatskog Davis Cup reprezentativca Ivana Dodiga i Bošnjaka Daira Džumhura sa 6-3, 7-5.

Pavić i Marach posljednju pobjedu prije ove ostvarili su još u 1. kolu Australian Opena, a zatim su uslijedila tri vezana poraza dok je u međuvremenu Pavić na jednom turniru igrao u paru sa srpskim veteranom Nenadom Zimonjićem no i tom je prilikom ispao u 1. kolu.

U 2. kolu Dubaija Pavić bi sa suprotne strane mreže mogao imati još jednog hrvatskog igrača Franka Škugora ako on s Britancem Dominicom Inglotom u 1. kolu nadigra Japanca Bena McLachlana i Nijemca Jan-Lennarda Struffa.

>> Pogledajte kako je Ivanišević najavio turnir u Umagu

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
16:31 26.02.2019.

Valjda bi trebalo pisati "U parovima Pavić bolji.... ". Ovak ispada da igra Pavić protiv par Dodiga. Hrvatskog, pardon "hrvatskog" li novinarstva. Opet pardon, "novinarstva"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije