Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fonseca ispunio obećanje

Odveo Šahtar u osminu finala LP-a i na presicu došao kao Zorro

Paulo Fonseca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
07.12.2017.
u 09:38

Ovo je najveselija presica na kojoj sam bio tijekom karijere. Presretan sam. Nadam se da su ponosni ne samo Šahtarovi navijači, već i ostali Ukrajinci - rekao je Paulo Fonseca

Šahtarov trener Paulo Fonseca održao je obećanje te se nakon pobjede protiv Manchester Cityja na konferenciji za mediji pojavio maskiran u Zorroa. U posljednjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka njegova je momčad pobijedila Guardiolinu družinu s 2:1.

Šahtar je trijumfom izborio osminu finala najelitnijeg europskog klupskog natjecanja. Rudari su završili kao drugi u skupini iza Cityja, a ispred Napolija i Feyenoorda.

Paulo Fonseca
1/8

- Ovo je najveselija presica na kojoj sam bio tijekom karijere. Presretan sam. Nadam se da su ponosni ne samo Šahtarovi navijači, već i ostali Ukrajinci - rekao je Paulo Fonseca.

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka je u ponedjeljak (12 sata). Finale se igra u Kijevu 26. svibnja, a naslov posljednje dvije sezone brani madridski Real. 

Proljeće u Ligi prvaka dočekat će pobjednici skupina: Manchester United, PSG, Roma, Barcelona, Manchester City, Bešiktaš, Tottenham i Liverpool, te drugoplasirani: Basel, Bayern, Chelsea, Juventus, Real Madrid, Porto, Sevilla i Šahtar.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije