Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

George će zamijeniti Cousinsa na All-Staru, kraj sezone i za Robersona

DeMarcus Cousins
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.01.2018.
u 13:51

Cousins je prije dva dana doživio ozljedu Ahilove tetive, zbog koje će propustiti ostatak sezone, a trebao je biti u početnoj petorci momčadi koju je birao James

Igrač Oklahoma City Thundera Paul George zamijenit će ozlijeđenog centra New Orleansa DeMarcusa Cousinsa na All-Star utakmici u momčadi koju je sastavio LeBron James, objavili su iz NBA ureda.

Cousins je prije dva dana doživio ozljedu Ahilove tetive, zbog koje će propustiti ostatak sezone, a trebao je biti u početnoj petorci momčadi koju je birao James. O tome hoće li George biti i u početnoj petorci odlučit će trener LeBronove momčadi, koji još nije imenovan. U Staples Centeru u Los Angelesu će 18. veljače s druge strane biti momčad koju je birao Stephen Curry, a koju će voditi trener Houstona Mike D'Antoni.

DeMarcus Cousins
1/7

Nažalost, u noći sa subote na nedjelju dogodila se još jedna teška ozljeda na NBA parketima. Ponajboljem obrambenom igraču Oklahoma City Thundera Andreu Robersonu popucala su vlakna lijeve patelarne tetive te će propustiti ostatak sezone. Roberson se ozlijedio pred kraj treće četvrtine dvoboja njegove momčadi i Detroit Pistonsa, kad mu je koljeno 'propalo' kod odraza pri pokušaju zakucavanja na jedno lob-dodavanje. Roberson je s bolnim izrazom lica završio na parketu i nakon nekoliko minuta iznesen je na nosilima iz dvorane.

U noći sa subote na nedjelju Memphis Grizzliesi su objavili da će do kraja sezone igrati bez svog prvog razigravača Mikea Conleyja. Conley je već neko vrijeme izvan parketa, a probleme s lijevom petom odlučio je riješiti operativnim zahvatom, zbog čega će propustiti ostatak sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije