Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Patrick Kane nastavio niz kontroverznim pogotkom

Patrick Kane
Reuters/PIXSELL
11.12.2015.
u 11:16

Kane je još na prošloj utakmici srušio klupski rekord koji je više od 40 godina držao legendarni Bobby Hull, ali je još daleko od rekorda NHL-a koji drži Wayne Gretzky.

Napadač Chicago Blackhawksa Patrick Kane nastavio je svoj niz utakmica u kojima je postigao pogodak ili imao asistenciju, kad je u noći s četvrtka na petak na gostovanju Nashvilleu u 46. minuti postigao svoj 18. pogodak u ovoj NHL sezoni.

No, hokejašima Chicaga to nije pomoglo da izbjegnu uvjerljiv poraz od Predatorsa, jer je Kane bio jedini strijelac za goste u porazu od Nashvillea 1-5.

Zanimljivo da je domaći trener Peter Laviolette tražio od sudaca da pregledaju snimku i ponište pogodak, zbog sumnje da je Kaneovom pogotku prethodio nedopušteni nalet Marcusa Krugera na finskog vratara Pekku Rinnea. No, nakon višeminutnog pregledavanja videa suci su priznali pogodak.

Kane je još na prošloj utakmici srušio klupski rekord koji je više od 40 godina držao legendarni Bobby Hull, ali je još daleko od rekorda NHL-a koji drži Wayne Gretzky. Jedan od najboljih hokejaša svih vremena je imao niz od čak 51 utakmice u kojima je bio strijelac ili asistent.    

NHL rezultati:

Detroit - Montreal 3-2
Tampa Bay - Ottawa 4-1
Florida - Washington 4-1
Calgary - Buffalo 4-3
St. Louis - Philadelphia 2-4
Nashville - Chicago 5-1
Winnipeg - Columbus 6-4

>> Islandersi bolji od Flyersa, Capitalsi od Red Wingsa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije