Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstorija

Passlack uspješniji od Payeta u tehniciranju sa žvakaćom gumom

Felix Passlack
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.10.2016.
u 12:29

Felix je pokazao veliko nogometno umijeće, a tehniciranje loptom zamijenio je žvakaćom gum. Nedavno je istu ekshibiciju izveo i Bilićeva zvijezda Dimitri Payet

Vezni igrač dortmundske Borussije Felix Passlack na neobičan način se zagrijavao uoči utakmice njemačkog kupa protiv Union Berlina. Susret je malo kasnio zbog problema oko ulaska gostujućih navijača pa su igrači na razne načine kratili vrijeme.

Felix je pokazao veliko nogometno umijeće, a tehniciranje loptom zamijenio je žvakaćom gum. Nedavno je istu ekshibiciju izveo i Bilićeva zvijezda Dimitri Payet.

No za razliku od Francuza koji je sa žvakaćom gumom tehnicirao tek četiri puta, Passlack je to uspjelo devet puta! Naravno, onda je žvakaću gumu ponovno ulovio ustima...

 

If gum falls out of your mouth, it helps if you're a professional soccer player. #SCtop10

A video posted by SportsCenter (@sportscenter) on

>>Bilić ne treba brinuti kada ima takvog znalca, Payetu je svejedno: lopta ili žvakaća guma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije