Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JAVNO

Pašalićev suigrač se posvađao s trenerom i želi van iz kluba, mnogi zainteresirani

Champions League - Atalanta BC v Midtjylland
IPA/ABACA/PIXSELL
15.12.2020.
u 18:10

Gomez je više puta odbio unosne ponude drugih klubova te je ostao vjeran Atalanti, pa smatra da bi mu se klub trebao odužiti tako što će ga pustiti bez odštete

Najbolji igrač i kapetan Atalante Alejandro "Papu" Gomez (32), koji se nedavno sukobio s trenerom Gian Pierom Gasperinijem, želi napustiti klub, objavili su u utorak talijanski mediji. 

Atalanta je posljednjih godina izbila u vrh talijanskog nogometa igrajući atraktivan nogomet, a argentinski ofenzivni veznjak bio je ključni igrač kluba. Gomezu ugovor s Atalantom ističe u lipnju 2022. godine, a argentinski veznjak nada se da bi već u zimskom prijelaznom roku mogao promijeniti klub i to bez odštete.

Gomez je više puta odbio unosne ponude drugih klubova te je ostao vjeran Atalanti, pa smatra da bi mu se klub trebao odužiti tako što će ga pustiti bez odštete

 Za njega su zainteresirani Milan i Inter, s tim da je Inter u boljoj poziciji i mogao bi realizirati transfer već u siječnju.

 Papu Gomez stigao je u Atalantu 2014. godine iz ukrajinskog Metalista iz Harkiva, i to za samo 4,5 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije