Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni blista

Pašalić zaludio Talijane: 'Mario je nerješiva zagonetka za suparnika'

Mario Pašalić
Foto: IPA/Pixsell
1/5
01.12.2019.
u 09:04

Nakon utakmice navijači su Marija i njegove suigrače dočekali ispred trening kampa nakon povratka iz Brescije. Stotinjak navijača s desetak upaljenih baklji ovacijama je pozdravilo igrače

Mario Pašalić (24) bio je junak Atalantine pobjede nad Bresciom. U 14. kolu talijanske lige plavo-crni su u gostima slavili s 3:0, a hrvatski reprezentativac zabio je dva gola, prvi glavom, drugi petom.

Nakon utakmice navijači su Marija i njegove suigrače dočekali ispred trening kampa nakon povratka iz Brescije. Stotinjak navijača s desetak upaljenih baklji ovacijama je pozdravilo igrače.

Hrvat je sjajnom igrom bio među najbolje ocijenjenim igračima u derbiju Lombardije. Gazzetta dello Sport je Pašaliću dala ocjenu osam, te je izabran za igrača utakmice.

'Mario je prvi put u talijanskoj ligi zabio dva gola, a drugi je bio posebno čaroban. Pogodio je i vratnicu, te je svaki put bio na pravom mjestu', piše Gazzetta i nastavlja:

'Igrao je sjajno, odlično se kretao bez lopte, pravovremeno je utrčavao u prazne prostore i bio je nerješiva zagonetka za Brescinu obranu. Stalno napreduje u igri pa Gasperini može uživati u rješenjima koje mu Hrvat nudi u veznoj liniji'.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 5

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:22 01.12.2019.

Bravo,samo takonastavi u repki.

Avatar doog_kool
doog_kool
12:14 01.12.2019.

Jeli Atalanta otkupila Pasalica ili je posudba jos uvijek u pitanju??

DU
Deleted user
09:32 01.12.2019.

Makli ste povlaštene mirovine s naslovnice i stavili Pašalića. Nije bitno što nije bitno, bitno da je nebitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije