Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Pašalić povratak obilježio pogotkom, Atalanta svejedno izgubila

Mario Pašalić
Press Association/Pixsell
31.01.2021.
u 18:13

Milan Badelj odigrao je čitav susret, dok je Marko Pjaca sudjelovao od 61. minute u 3:0 (2:0) gostujućoj pobjedi Genoe kod Crotonea

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić povratak na travnjak nakon dužeg izbivanja zbog ozljede obilježio je pogotkom, no Atalanta je izgubila na svom terenu od Lazija s 1:3 (0:1) u susretu 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Pašalić, koji je u igru ušao u 54. minuti, u 79. je minuti najbolje reagirao na loptu koja se odbila od vratnice nakon udarca Muriela i tako smanjio zaostatka svoje momčadi na 1:2.

Pokazalo se kako to ipak nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat sastava iz Bergama.

Lazio je poveo u samom otvaranju utakmice, Crnogorac Marušić sjajnim je udarcem sa više od 20 metara već u 3. minuti svladao Gollinija.

Na 2:0 početjom nastavka povisio je Correa nakon što ga je asistencijom glavom u šansu gurnuo Immobile, da bi konačni rezultat postavio Muriqi iz protunapada u 82. minuti.

Lazio je ovim rezultatom preskočio Atalantu na ljestvici, sada je peti sa 37 bodova, jednim više od šeste Atalante.

Milan Badelj odigrao je čitav susret, dok je Marko Pjaca sudjelovao od 61. minute u 3:0 (2:0) gostujućoj pobjedi Genoe kod Crotonea. Dvostruki strijelac za Genou bio je Destro (24, 50), a jedan je gol dodao Czyborra (29).

Genoa je sada 14. na ljestvici sa 21 bodom, dok je Crotone ostao na dnu sa 12.

Cagliari je bio nadomak važne pobjede protiv Sassuola, poveo je golom Joaoa Pedra (75), no u četvrtoj minuti sudačke nadoknade poravnao je Boga (90+4). Cagliari je tako ostao u zoni ispadanja, 18. sa 15 bodova, koliko ima i 17. Torino, dok je Sassuolo osmi sa 31 bodom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije