Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ITALIJI

Papučar Icardi lagao čelnicima Intera, Wanda postavlja ultimatume

Wanda Nara
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.02.2019.
u 16:49

- Ako to ne napravite, Mauro nikad više neće zaigrati za Inter, navodno je rekla Wanda čelnicima Intera, koji se bori za plasman u Ligu prvaka. Izgleda kako će momčad Luciana Spallettija morati izboriti to mjesto bez jednog od najboljih napadača svijeta.

Situacija s Interom i donedavnim kapetanom Maurom Icardijem iz dana u dan postaje sve lošija. 

Nakon što su mu oduzeli kapetansku traku i izbacili ga iz momčadi zbog nezadovoljstva pojedinih igrača Intera "dugim" jezikom njegove žene Wande Nare, izgleda da je Mauro napravio i posljednji korak kraju svoje karijere u milanskom klubu. 

Icardi je prije utakmica protiv Rapida i Sampdorije prijavio ozljedu pa utakmice nije ni odigrao. Ipak, nikakvi problemi oko njegovog zdravlja ne postoje.

"Mauro Icardi podvrgnut je testovima u klinici u Rozzanu zbog bolova u desnom koljenu. Testovi nisu pokazali nikakve promjene u odnosu na one s početka sezone", objavio je Inter.

Gazzetta prenosi da je njegova supruga i menadžerica Wanda Nara postavila dva ultimatuma Interu. Prvi da se ispričaju Icardiju, a drugi da mu se vrati kapetanska vrpca.

"Ako to ne napravite, Mauro nikad više neće zaigrati za Inter", navodno je rekla Wanda čelnicima Intera, koji se bori za plasman u Ligu prvaka. Izgleda kako će momčad Luciana Spallettija morati izboriti to mjesto bez jednog od najboljih napadača svijeta. 

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši na svijetu

Ključne riječi

Komentara 4

PA
PainKiller
17:02 20.02.2019.

Neće taj više ni igrati za neki ozbiljan klub.

Avatar doog_kool
doog_kool
18:24 20.02.2019.

Volio bi da se inter sto prije rijesi tog malog štakora,a isto tako se nadam da perez nije budala da kupuje icardija,pa da vidimo di ce ga wanda uvalit...

LI
liliZG
16:09 21.02.2019.

riba zvana Wanda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije