Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće izdržati ritam

Papin: Ibro može biti rekorder, ali ne i bolji od Skoblara

'Paris Saint-Germain\'s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic reacts during the French L1 football match Paris PSG vs Toulouse TFC, on September 14, 2012 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHO
'FRANCK FIFE'
25.09.2012.
u 21:48

Bivši francuski reprezentativac Jean-Pierre Papin tvrdi kako Zlatan Ibrahimović može ove sezone za PSG, Dinamova suparnika u Ligi prvaka, zabiti više od 30 golova u prvenstvu

To bi onda značilo da bi Ibro nadmašio osobni rekord od 28 pogodaka prošle sezone u Milanu. Zlatan je u prvih šest kola zabio sedam golova. Papin se sjetio i našeg igrača Josipa Skoblara, rekordera po broju pogodaka u francuskoj ligi. Gospodin Gol je u sezoni 1970./1971. postigao 44 gola za Marseille.

– Teško da će Zlatan zadržati takav ritam, a još će teže dostići Skoblarov rekord – kazao je Papin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije