Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA FORMA

Paolo Maldini otpisao Marija Mandžukića: Milan ga ne misli zadržati

ITA, Serie A, AC Milan vs Udinese Calcio
EXPA/PIXSELL
05.04.2021.
u 16:48

Milan ima opciju produljenja ugovora do ljeta 2022., ali to neće napraviti jer tehnički direktor Paolo Maldini i sportski direktor Frederic Massara nisu zadovoljni.

Mario Mandžukić dobio je priliku vratiti se europskom nogometu na velika vrata, ali ozljede i loša forma učinili su svoje - hrvatski napadač napušta Milan na kraju sezone.

Takvu bombastičnu vijest donosi talijanski ekspert za Mercato Nicolo Schira.

- Milan ima opciju produljenja ugovora do ljeta 2022., ali to neće napraviti jer tehnički direktor Paolo Maldini i sportski direktor Frederic Massara nisu zadovoljni Hrvatom - navodi Schira.

Mandžo ima četveromjesečni ugovor s talijanskim klubom, a ističe mu krajem svibnja. Dakle, očito će bivši hrvatski reprezentativac morati pronaći budućnost negdje gdje bi mogao dobiti više prilike pa vratiti prepoznatljivu formu.

Komentara 15

RO
roland
17:18 05.04.2021.

Mandžukić je ozbiljan nogomet prestao igrati kada ga je Maurizio Sarri stavio na transfer listu u Juventusu! To traje od ljeta 2019. godine i sada se teško vratiti. Sada ga je otpisao i Maldini! To je surova stvarnost nogometa! No,o, ne bojim se ja za Marija pa da više ne odigra niti minute. On iza sebe ima izvrsnu karijeru i odličan je čovjek.

TI
tico123
19:05 05.04.2021.

vrati se u dinamo

JM
ja-ma
18:18 05.04.2021.

Vrati se ti u Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije