Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

PAOK okrenuo 0:2, Salzburg uvjerljiv, remi Celtica i AEK-a

Celtic AEK
Foto: Reuters/Pixsell
08.08.2018.
u 22:48

Uzvrati se igraju za sedam dana.

U srijedu su odigrane i tri preostale utakmice 3. pretkola Lige prvaka, a najzanimljivije je bilo u Solunu gdje je PAOK nakon 17 minuta gubio s 0:2 protiv moskovskog Spartaka, a nakraju ipak slavio s 3:2. 

Rusi su započeli utakmicu s golovima Popova (7) i Promesa (17), ali su Grci već do poluvremena uspjeli napraviti veliki preokret pogocima Prijovića (29pen), Limniosa (39) i Pelkasa (44). U drugom dijelu je Spartak imao priliku za izjednačenje, ali je penal Promesa obranio vratar Paschalakis. 

Red Bull je u Salzburgu golovima Dabbura (16, 45pen) i Sammasekoua (81) s glatkih 3:0 pobijedio makedonskog prvaka Škendiju iz Tetova i već praktički osigurao zadnji krug. 

U Glasgowu su Celtic i AEK odigrali 1:1.Škoti su poveli golom McGregora (17), a za Grke je izjednačio Klonaridis (44). 

Uzvrati se igraju za sedam dana. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije