Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S Panathinaikosom

Tudorov PAOK osam utakmica zaredom bez pobjede, igrali Pranjić i Leovac

Igor Tudor
DPA/PIXSELL
21.02.2016.
u 22:24

Za Panathinaikos je cijeli susret odigrao Danijel Pranjić, dok Mladen Petrić nije nastupio. Marin Leovac je za PAOK igrao do 79. minute.

U derbiju 23. kola grčkog nogometnog prvenstva Panathinaikos i PAOK, kojeg vodi Igor Tudor su odigrali 2:2 čime je solunski sastav produžio niz bez pobjede na osam susreta.

PAO je vodio 2:0, no Tudorova momčad se uspjela vratiti izjednačivši rezultat. Bio je to već osmi susret u nizu u kojem solunski sastav nije upisao pobjedu. 

Domaćin je poveo golovima Marcusa Berga (10) i Nikolaosa Kaltsasa (51), no PAOK je u svega 10 minuta uspio izjednačiti. Na 2:1 je smanjio Gojko Cimirot u 56. minuti, a 66. minuti je izjednačio Dimitris Pelkas. PAOK je u posljednjim trenucima susreta ostao s igračem manje nakon što je isključen Charisis.

Za Panathinaikos je cijeli susret odigrao Danijel Pranjić, dok Mladen Petrić nije nastupio. Marin Leovac je za PAOK igrao do 79. minute.

U ranije odigranom susretu lider prvenstva Olympiakos je bio uvjerljiv protiv Atromitosa pobijedivši 4:0. Golove za pirejski sastav zabili su Dominguez (10), Pulido (65), Cambiasso (74) i Fortounis (85).

Na ljestvici vodi Olympiakos sa 64 boda, AEK je drugi sa 46 bodova, dok je na trećem mjestu Panathinaikos sa 42 boda. Slijede Panionios i PAOK sa po 35 bodova.

Sociedadu baskijski derbi

U baskijskom derbiju 25. kola Primere Real Sociedad je slavio u gostima kod Athletic Bilbaa s 1:0. Pobjedu je Real Sociedadu donio Jonathas već u 17. minuti. 

U drugom susretu Valencia je nakon sjajne pobjede nad Rapidom (6:0) u Europskoj ligi u gostima pobijedila i Granadu s 2:1, te "poslala" domaću momčad na začelje ljestvice. 

>> Šime Vrsaljko na meti Barcelone, pratili su ga na utakmici s Empolijem!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije