Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJAXOVA PRIJETNJA DINAMU

Pantelić: Cufré mi je dobar prijatelj i uzor

'Ajax players Miralem Sulejmani (L), Marko Pantelic (C), Toby Alderweireld (R) run with teammates during a training session at the Constant Vanden Stock Stadium in Brussels, on September 30, 2009 on t
'JOHN THYS'
21.10.2009.
u 08:02

Srbijanski reprezentativac, napadač Ajaxa Marko Pantelić (31) ne poznaje uopće Dinamovu momčad, ali za jednoga igrača plavih sipa samo komplimente.

– Da, znam da u Dinamu igra moj bivši suigrač iz Herthe i prijatelj Cufré. On je toliko dobar igrač i momak, takav profesionalac koji bi mogao igrati u svakome jačem europskom klubu. Hertha bi bila u vrhu Bundeslige prošle sezone da se Cufré nije ozlijedio. Čak smo nekada tražili da Cufré igra jer smo znali koliko nam on znači na travnjaku – kaže Pantelić.

Ne bih išao iz Zvezde
Jeste li se družili izvan travnjaka?

– Ma ne sjećam se da smo kavu popili izvan kampa, niti skupa večerali osim kada je cijela momčad bila za stolom. Ne, Cufré me osvojio svojim pristupom i poštenjem, sjajan je tip!

Je li vas iznenadilo što je došao u Dinamo?

– Nije, pa u Zagrebu, kao i u Beogradu, odlično se živi. Još ako klub ima toliko novca kao Dinamo, ne može biti bolji izbor za igrača. Niti ja ne bih nikada otišao iz Zvezde da sam mogao zaraditi kao u inozemstvu.

Imate dosta prijatelja Hrvata?

– Kako ne, to su sve pravi momci: Olić, Šimunić, braća Kovač, Srđan Lakić.

Vaši prijatelji neće vidjeti SP 2010. Iznenadilo vas je to?

– Šteta zbog vaše reprezentacije, ali ne biste to trebali doživljavati kao tragediju. Imali ste dosta peha u teškoj skupini, a i ne možete baš ići na svako veliko natjecanje. Srbija je propustila EP, bili smo žalosni, ali smo bili bolje pripremljeni u ovim kvalifikacijama pa smo izborili SP.

Imamo puno promašaja
Ajax je u Europi skroman. Samo 0:0 s Timisoarom kod kuće?

– Da, ali imali smo pregršt šansi i napravili puno promašaja. Nije to prava slika Ajaxa.

Znate da je Dinamo dva puta slavio u Areni?

– Znam, tu zadnju utakmicu gledao sam na TV-u. Dinamo je bio odličan, što me nije iznenadilo jer je taj klub uvijek imao talentirane igrače. Sada ne znam kako Dinamo igra jer ga još nismo analizirali.

Komentara 4

OB
-obrisani-
01:06 22.10.2009.

berlin je pao ko pod rusima bez pantelica sjajan igrac

BC
berlin@c
10:06 22.10.2009.

sve sto je Pantelic (Panta kako ga u Berlinu zovu) rekao je istina, nemalo puta je u drustvu Simunica zalazio po nasim lokalima i castio ljude dok su on i Simunic igrali za Hertu, decko je bio tak popularan u Berlinu

SA
santorini31
08:59 21.10.2009.

Pantelic je mr.promasaj! Da bi dao jedan gol on upropasti dvadeset prilika..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije