Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od izgreda

Panika u HNS-u: Policija pronašla karte za Mađarsku kod navijača sa zabranom!

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
26.09.2019.
u 09:46

Policija samo kod jednog od navijača sa zabranom pronašla 40 ulaznica

Samo dan nakon što su puštene u prodaju, a bilo je to u utorak, sve su ulaznice u rekordnome roku nestale s blagajni. Poljudske će tribine biti dupkom pune tijekom kvalifikacijskoga dvoboja protiv Mađarske (10. listopada), a u Hrvatskom nogometnome savezu se nadaju da će ta silno važna utakmica proći bez ikakvih problema i u pozitivnom ozračju.

Međutim, stigla je i informacija koja je silno zabrinula. Kako donose Sportske novosti, policija je pronašla 40 ulaznica kod navijača sa zabranom ulaska na nogometne stadione, pa se stvorila bojazan, opravdana ili ne, da su nekima na pameti incidenti.

Dotični je navijač odmah prepraćen u policijsku postaju, a provjerom serijskih brojeva ulaznica utvrđeno je da su kupljene na imena i prezime ljudi koji nisu na "crnim listama".

Kako su završile kod njega, u ovome trenutku nije jasno, a brine i druga stvar – ako je do tolikog broja ulaznica mogao on, očito su mogli i mnogi drugi s popisa navijača koje policija ne želi vidjeti na tribinama jer iza sebe imaju ružnu prošlost.

Dakle, negdje se gadno zabrljalo pri distribuciji ulaznica unatoč tome što je pojedincima bilo dopušteno da preuzmu najviše četiri uz svoje ime i prezime i uz prethodnu provjeru.

Komentara 27

Avatar Olujica
Olujica
09:56 26.09.2019.

Ne znam sto bih rekao. Najbolje na ulazu postaviti policajcje da pretresu ljude umjesto redara. Izgleda da ce btii problema. Bilo bi lijepo da vecina "normalnih" navijaca cim vidi te provokatore udari po njima

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:53 26.09.2019.

Počelo je...

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
10:37 26.09.2019.

Objeda! Ne bi oni nikad radili p..je na stadionu! Ako hns osigura prvo mjesto ove godine hajduku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije