Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Panathinaikos - od dna do pobjednika skupine

10.12.2008.
u 17:26

Činilo se da će to biti promašena sezona, Panathinaikosu ne ide najbolje u Grčkom prvenstvu, a nakon tri utakmice u Ligi prvaka imao je samo jedan bod. U godini velikog jubileja, kada Panathinaikos slavi stotinu godina postojanja, ipak je sve krenulo nabolje.

Klub koji s gostovanja kod Werdera i Intera donese po tri boda zaslužuje naklon do poda. Za kraj je u odlučujućoj utakmici svladao Anorthosis, koji je bio bolji na početku natjecanja (3:1). Pao je u tri posljednje utakmice u Ligi prvaka osvojio devet bodova, iskoristio je i povoljan rasplet u Bremenu gdje je Werder pobijedio Inter, te na kraju slavio u skupini B Lige prvaka. U utorak navečer navijači Panathinaikosa nisu spavali, slavilo se na ulicama iako je Atena pogođena prosvjedima i sukobima.

Naši Mario Galinović i Ante Rukavina dio su te lijepe priče Panathinaikosa, pogotovu vratar Galinović koji je u nekoliko utakmica (ponajprije u Bremenu i Milanu) spašavao svoj klub. - Najvažnije je proći skupinu, manje je važno prvi ili drugi, jedino je važno ući u osminu finala - govorio je Mario Galinović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije