Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog nereda

Panathinaikos drastično kažnjen, Tudorov PAOK prekinuo crni niz

panathinakos neredi
Reuters/Pixsell
Autori: Ivan Halar, Hina
30.11.2015.
u 22:50

Navijači atenskog kluba neredima na i oko stadiona spriječili su odigravanje susreta s Olympiakosom.

Grčki nogometni gigant Panathinaikos drastično je kažnjen za neodigrani derbi protiv Olympiakosa 21. studenoga, kada su navijači atenskog kluba neredima na i oko stadiona spriječili odigravanje susreta. 

Grčki nogometni savez je odlučio utakmicu registrirati rezultatom 3:0 za Olympiakos, Panathinaikosu su oduzeta tri boda i 190.000 eura, a morat će i četiri domaće utakmice igrati pred praznim stadionom.

Nakon kazne Panathinaikos je pao na šesto mjesto ljestvice i zaostaje čak 17 bodova za liderom Olympiakosom.

Već dva sata prije utakmice navijači Pao-a sukobili su se policijom, na samom stadionu su gađali bengalkama igrače pirejskog kluba, a nakon što su saznali da se dvoboj neće igrati, provalili su i na teren stadiona Apostolos Nikolaidis.

Dodajmo kako je PAOK, kojeg vodi Igor Tudor, u posljednjem susretu 12. kola grčkog prvenstva slavio u gostima kod Kallonija (3:1). Solunska momčad prekinula je crni niz od pet utakmica bez pobjede u svim natjecanjima.

PAOK je na petom mjestu ljestvice sa 19 bodova dok vodeći Olympiakos ima 36.

>>Talijanski velikani žele u svojim redovima nezadovoljnog Kramarića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije