Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Drago Hudika, Hina
Skupina G

Belgija razbila Panamu, ali tek u drugom poluvremenu

Belgija razbila Panamu, ali tek u drugom poluvremenu
Foto: Reuters/Pixsell
18.06.2018. u 18:55

Nogometna reprezentacija Belgija opravdala je ulogu favorita i pobijedila momčad Paname sa 3-0 (0-0) u utakmici 1. kola skupine G Svjetskog prvenstva u Rusiji, koja je u ponedjeljak odigrana na Olimpijskom stadionu Fišt u Sočiju.

Panamci su se u debitantskom nastupu na svjetskim prvenstvima dobro držali do prvog primljenog pogotka, a njihova je obrana izdržala do 47. minute, kada je lijepim volejem Dries Mertens prebacio panamskog vratara Peneda za vodstvo Belgije.

Belgija - Panama
1/16

Do kraja dvoboja mreža Paname zatresla se još dvaput, a oba puta strijelac je bio Romelu Lukaku. Prvi pogodak postigao je glavom u 69. minuti na ubačaj Kevina de Bruynea. Napadač Manchester Uniteda drugi je gol postigao u 75. minuti prebacivši vratara Peneda, nakon što mu je u kontranapadu idealno dodao belgijski kapetan Eden Hazard.

I druga utakmica 1. kola u ovoj skupini bit će odigrana u ponedjeljak, s početkom u 20 sati, a u njoj se sastaju Engleska i Tunis u Volgograd Areni.  

>> Pogledajte komentar Ćire Blaževića o slučaju Kalinić

Komentara 5

DH
dalibor.hren
18:53 18.06.2018.

Šteta što sudačku trojku u mladosti nisu pojeli gepardi! Regularan je treći gol Belgije, bez primjedbe!!!

Avatar Mamma_mia
Mamma_mia
18:58 18.06.2018.

Čestitke Belgijancima!!!

Avatar darkkati
darkkati
19:15 18.06.2018.

belgija loša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije