Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA LISTA

Pad hrvatskih tenisačica, nazadovale i Vekić i Martić, Osaka prva

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
28.01.2019.
u 12:24

Na treće mjesto pala je Rumunjka Simona Halep

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić pala je jedno mjesto na najnovijoj WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak, a pad, i to od tri mjesta, zabilježila je i Petra Martić.

Vekić se sada nalazi na 30. poziciji, a Martić na 35. Tereza Mrdeža je napredovala 13 mjesta i sada je 214. tenisačica svijeta, dok je Jana Fett pala 42 mjesta, na 260. poziciju. Tena Lukas je ostala na 271. mjestu.

Na vrhu ljestvice došlo je do promjena pa je prvo mjesto preuzela pobjednica Australian Opena Japanka Naomi Osaka, dok se na drugo mjesto popela finalistica prvog grand slam turnira sezone Čehinja Petra Kvitova. Na treće mjesto pala je Rumunjka Simona Halep

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije