Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPAO PRVI NOSITELJ

Cuevas izbacio Nadala u polufinalu Rio de Janeira

Rafael Nadal of Spain returns the ball to Robin Haase of the Netherlands during their Qatar Open men's singles tennis match in Doha, Qatar January 6, 2016. REUTERS/Naseem Zeitoon
Reuters/PIXSELL
21.02.2016.
u 12:46

Argentinac Pella je mjesto u finalu osigurao pobjedom nad Austrijancem Dominicom Thiemom, 19. na ATP ljestvici, sa 6:1, 6:4.

U finalu teniskog ATP turnira u Rio de Janeiru igrat će Argentinac Guido Pella i Urugvajac Pablo Cuevas koji je u polufinalu bio bolji sa 6:7 (6/8), 7:6 (3), 6:4 od petog tenisača svijeta  Španjolca Rafaela Nadala.

Osvajač prvog izdanja ovog turnira 2014. Nadal, prvi nositelj u petak je iskoristio ozljedu ramena Ukrajinca Oleksandra Dolgopolova i plasirao se u polufinale bez igre. 

Argentinac Pella je mjesto u finalu osigurao pobjedom nad Austrijancem Dominicom Thiemom, 19. na ATP ljestvici, sa 6:1, 6:4.

Rezultati polufinala na ATP turniru u Rio de Janeiru: 

Pablo Cuevas (URU) - Rafael Nadal (ŠPA/N.1) 6:7 (6), 7:6 (3), 6:4

Guido Pella (ARG) - Dominic Thiem (AUT/N.5) 6:1, 6:4

>> Buffon otkriva: Federerova mentalna snaga mi je inspiracija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije