Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer pod upitnikom
Povratak na članak

Pa čime vam se Mandžo toliko zamjerio? Juve spreman opako napakostiti Hrvatu

Klub s Old Trafforda voljan je izdvojiti tek pola od traženog iznosa, a glasine kažu da je čak i Mandžukić pristao odreći se dijela plaće od 300 tisuća funti tjedno kako transfer bio realiziran

Komentari 10

Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:52 12.11.2019.

Te novce na kojima insistiraju od Manchester Uniteda, ionako ce platiti Mandzukicu ako se on zainati pa odluci ostatu u Juventusu do kraja svog ugovora! Da sam ja na Mandzinom mjestu ja bih im to i napravio, pa makar morao igrati i za njihov drugi tim. A Sarri ima vise srece nego pameti... Obje utakmice od Lokomotive iz Moskve u Ligi prvaka su trebali izgubiti, pa se u tom slucaju najvjerojatnije ne bi ni plasirali u knock-out fazu... A to bi ujedno bio i njegov kraj. Ali ne gubim nadu, jos uvijek vjerujem da bi Sarri mogao iz Juventusa prije Mandzukica... Sve sto je potrebno za takav scenarij su 3-4 vezana poraza u Serie A, a malo je reci da Juventus ove sezone ne briljira i da je jedan takav scenarij vrlo lako moguc.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
18:59 12.11.2019.

Legenda 👍⚽️

VL
MA
malopivo
18:35 12.11.2019.

Ma date molim vas,ovako ga placaju a ne igra,zato svaku love koju dobiju uzet ce bez brige

VL
KT
KTM
08:08 13.11.2019.

Gledao sam Juve Milan i vidi se iz aviona da Ronaldo bez Đilkoša je izgubljen na rerenu.Sari ima više sreće nego pameti.Dybala sjedi na klupi prvo poluvrijeme?Hmmmm

VL
CO
Constantine
14:38 13.11.2019.

Mandzo samo ti sjedi i uzimaj lovu.Dabogda Juventus izgubio sve utakmice a to zelim isto i pisljivom Bayernu.

VL
DU
Deleted user
19:00 12.11.2019.

Možda slučaj za "terapeutkinju" Deidre?

VL
Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
09:08 13.11.2019.

Obilo mu se o glavu sada kada je u godinama. Jednom je moralo. MU mu je ponudio dobar ugovor zadnjeg dana prijelaznog roka. Svojeglavo ga odbio i sada je tu gdje je. Sada kad je već odbio reprezentaciju mogao je mirne duše u Kinu za 9 miliona godišnje i tako 2 godine. Para ko pljeve, zaradio bi više nego u 5 godina u Europi prije toga. Takav je. Mora biti na njegovo. Lako postavljaš uvjete kad si mlad. Kad je odlučio otići iz Dinama rješi ga se odmah ako ne želiš nered u svlačioni!

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
18:48 12.11.2019.

maybe zds?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.