Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer pod upitnikom

Pa čime vam se Mandžo toliko zamjerio? Juve spreman opako napakostiti Hrvatu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
1/4
12.11.2019.
u 18:18

Klub s Old Trafforda voljan je izdvojiti tek pola od traženog iznosa, a glasine kažu da je čak i Mandžukić pristao odreći se dijela plaće od 300 tisuća funti tjedno kako transfer bio realiziran

Ako je točna informacija koju u utorak prenosi list The Sun, Juventus se nema namjeru gospodski rastati s Marijem Mandžukićem te je spreman zaustaviti odlazak hrvatskoga napadača u Manchester United u siječnju ako engleski klub ne isplati 11.7 milijuna eura. 

Klub s Old Trafforda voljan je izdvojiti tek pola od tog iznosa, a glasine kažu da je čak i Mandžukić pristao odreći se dijela plaće od 300 tisuća funti tjedno kako transfer bio realiziran.

Ipak, navodno Juve želi iscijediti i posljednju lipu iz tog transfera, što bi u konačnici moglo dovesti do odustajanja nekadašnjeg prvaka Europe kojem je novi napadač prijeko potreban.

Manchester United u ovom je trenutku tek sedma momčad Premier lige, te u sastavu ima tek dvojicu igrača na koje se može osloniti u samome vrhu napada - Marcusa Rashforda (ove sezone šest pogodaka) i Anthonyja Martiala (ove sezone tri pogotka).

Mandžukić u međuvremenu i dalje nogomet promatra s tribina, a posljednji nastup za Juventus pamti još u kolovozu kada mu se trener  Maurizio Sarri smilovao i omogućio pola sata igre u prijateljskoj utakmici protiv Triestine.

S popisa za Ligu prvaka ga je uz suglasnost uprave izbacio, pa Mandžo ovu jesen zasigurno neće pamtiti po dobrome iako je među navijačima Stare dame stekao kultan status zahvaljujući tome što je uvijek davao sve od sebe za klub.

Na račun toga se očekivalo da u Torinu neće Hrvatu praviti probleme, ali The Sun navodi drugačije...

Komentara 10

Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:52 12.11.2019.

Te novce na kojima insistiraju od Manchester Uniteda, ionako ce platiti Mandzukicu ako se on zainati pa odluci ostatu u Juventusu do kraja svog ugovora! Da sam ja na Mandzinom mjestu ja bih im to i napravio, pa makar morao igrati i za njihov drugi tim. A Sarri ima vise srece nego pameti... Obje utakmice od Lokomotive iz Moskve u Ligi prvaka su trebali izgubiti, pa se u tom slucaju najvjerojatnije ne bi ni plasirali u knock-out fazu... A to bi ujedno bio i njegov kraj. Ali ne gubim nadu, jos uvijek vjerujem da bi Sarri mogao iz Juventusa prije Mandzukica... Sve sto je potrebno za takav scenarij su 3-4 vezana poraza u Serie A, a malo je reci da Juventus ove sezone ne briljira i da je jedan takav scenarij vrlo lako moguc.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
18:59 12.11.2019.

Legenda 👍⚽️

MA
malopivo
18:35 12.11.2019.

Ma date molim vas,ovako ga placaju a ne igra,zato svaku love koju dobiju uzet ce bez brige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije