Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENO

Pa jel' to moguće? Evo tko je režirao napad na Hrvata i društvo

Sporting CP
18.05.2018.
u 19:22

Gotovo sigurno je da nakon ovog slijedi egzodus iz kluba, pa je opće pitanje tko će igrati za njih sljedeće sezone.

U utorak je nogometni svijet zgrozila vijest iz Portugala gdje 50 maskiranih huligana napalo igrače Sportinga iz Lisabona, među kojima je bio i naš Josip Mišić.

Izvor blizak treneru Jorgeu Jesusu otkrio je za Publico da je huliganski napad režirao predsjednik kluba Bruno de Carvalho.

Naime, pomalo nevjerojatno je da su vrata kampa prvi put bila otvorena, a sigurnosne kamere pogašene, Također, neki huligani su uspjeli nakon napada otići iz kampa bez ikakvih problema.

De Carvalho je već imao nekoliko ispada ove sezone, pa je tako nakon poraza 2:0 protiv Atletico Madrida u četvrtfinalu Europske lige napisao da su svi igrači suspendirani.

Gotovo sigurno je da nakon ovog slijedi egzodus iz kluba, pa je opće pitanje tko će igrati za Sporting sljedeće sezone.

Pogledajte i galeriju: Slavni nogometaš i djevojka u sceni inspiriranoj slavnim filmom

Sporting CP
1/7
Ključne riječi

Komentara 2

AR
Artukovic
08:51 19.05.2018.

Pa i u Sportingu kao i u nasem Hajduku vlada ludilo.I tamo su navijaci vlasnici kluba,pa valjda misle da mogu sve.

Avatar El Indio
El Indio
07:41 19.05.2018.

A kad je Jovanovic napao Joe Simunica, Joe je morao bit kaznjen zato sto je uvredio nepoznatu osobu u nepoznatom kraju. ZDS "za sad" nije kaznijivo djelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije