Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometaši PPD Zagreba oslabljeni idu u Magdeburg

Ozlijedio se Srna, ključni igrač "plinara" na početku sezone

20.09.2022.
u 15:25

Svaki suparnik u Ligi prvaka je težak, a Magdeburg svakako spada među najteže. Nakon dugo godina opet nastupaju u Ligi prvaka - rekao je Obrvan

Rukometaši PPD Zagreba oslabljeni putuju u Magdeburg, Naime na treningu se ozlijedio Zvonimir Srna, jedan od ključnih igrača "plinara" na početku ove sezone.

Lijevi vanjski zagrebaša ozlijedio je  zadnju ložu i neće ga biti neko vrijeme. Dobra vijest za trenera Ivicu Obrvana je povratak Slovenca Aleksa Kavčića u roster.

Riječ je o igraču koji je dugo bio ozlijeđen i koji sjajno pokriva dvije pozicije – lijevog i desnog vanjskog. 
 - Svaki suparnik u Ligi prvaka je težak, a Magdeburg svakako spada među najteže. Nakon dugo godina opet nastupaju u Ligi prvaka, momčad su s odličnim igračima na svakoj poziciji, imaju sjajnu atmosferu u svojoj dvorani i zasigurno da su favoriti u ovom susretu.

Stanje u našoj ekipi nije najsjajnije, dodatno nas je poremetila ozljeda Zvonimira Srne koji neće moći igrati u Njemačkoj. Pomalo smo kratki na poziciji lijevog vanjskog, ali imamo to što imamo i računamo na one koji su zdravi.

Svakako da nam je želja odigrati bolje nego protiv GOG-a, popraviti loš utisak koji smo ostavili u prvom kolu. Svjesni jesmo težine gostujućeg terena u Magdeburgu i nadamo se da ćemo pružiti dobru partiju, pa rezultat kako bude.

Pred nama je izuzetno težak zadatak, naravno da se ne predajemo, ali naš prvi i osnovni zadatak jest da odigramo bolje nego u prvoj utakmici – istaknuo je Obrvan. (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije