Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarac za Francuze

Ozlijedio se Remy iz Marseillea i propušta europsko prvenstvo

Loic Remy
Pixsell
26.05.2012.
u 20:36

Iako se nadao da će se oporaviti, u nedjelju je zadnji dan prijava momčadi za Euro, a Remy nije fit

Napadač Marseillea Loic Remy (25) neće igrati na Europskom prvenstvu budući da se nije potpuno oporavio od ozljede, priopćio je Francuski nogometni savez. Izbornik Laurent Blanc nedavno je Remyja uvrstio na širi popis iako je i tada bio upitan nakon što se ozlijedio 13. svibnja na utakmici Marseille - Auxerre. Remy je nastupio za Francusku u sedam od deset kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, ukupno 17 puta, a postigao je četiri pogotka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije