Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIKA ZA LOŠE SUĐENJE

Ovrebo: Iskreno se ispričavam Fiorentininim navijačima

Fiorentina
Reuters
21.02.2010.
u 14:21

Norveški sudac Tom Henning Øvrebø obratio se Fiorentinim navijačima i to isprikom što ih je svojom pogreškom gurnuo u 2-1 poraz od Bayerna tijekom prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Øvrebø je tijekom utakmice na Allianz Areni prošle srijede napravio nekoliko situacija koje mu se spočitavaju. Navijači talijanskog kluba prvo će se sjetiti da je isključio Massima Gobbija (prekršaj na Riberyju), da nije isključio Miroslava Klosea (start na Krøldrupu), a svakako najviše potencirati pobjednički gol Bayerna iz zaleđa.

Podsjetimo, Klose je zabio na dodavnje glavom Ivice Olića u trenucima kada je bio više od dva metra u nedozvoljenoj poziciji.

- Ne smijem davati službene intervjue - kazao je toskanskoj radio postoji Radio Blu, te dodao:

- Ono što smijem reći jest da savršeno shvaćam frustraciju Fiorentinih navijača. Iskreno im se ispričavam za ono što se dogodilo.

Ključne riječi

Komentara 1

FI
five
15:02 21.02.2010.

lako se ispricat a ko ce njima sad vratit onaj bod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije