Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEONARDO:

Ovog ljeta neće biti megatransfera nogometaša

Neymar
Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS/PIXSELL
15.06.2020.
u 20:11

Upravo se Paris Saint-Germain proteklih godina isticao velikim igračkim transferima, za Neymara su platiti 222 milijuna eura, a za Kyliana Mbappéa 180 milijuna

Sportski direktor PSG-a Leonardo izjavio da ovog ljeta ne treba očekivati megatransfere nogometaša, jer je pandemije koronavirusa uzrokovala velike gubitke.

 "Svi klubovi su pretrpjeli velike gubitke i ovog ljeta nećemo vidjeti megatransfere koji premašuju iznose od 100 milijuna eura. Nitko si ne može priuštiti takve troškove u ovom trenutku, pa niti PSG. Mi smo zbog koronavirusa pretrpjeli štetu od 200 milijuna eura i u ljetnom prijelaznom roku morat ćemo biti kreativni, odnosno orijentirat ćemo se na igrače koji nisu tako skupi", kazao je Leonardo za francuske medije. 

To znači da PSG odustaje od dovođenja stopera Napolija Kalidoua Koulibalyja, za kojeg talijanski klub traži više od 100 milijuna eura odštete. 

Upravo se Paris Saint-Germain proteklih godina isticao velikim igračkim transferima, za Neymara su platiti 222 milijuna eura, a za Kyliana Mbappéa 180 milijuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije