Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve se zna

Ovo su svi sudionici četvrtfinala: Evo kad se igra i tko se s kime križa do finala!

Hrvatska Danska
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
03.07.2018.
u 22:57

Prvi će u četvrtfinalu zaigrati Urugvaj i Francuska, koji će na teren u petak 6. srpnja u 16 sati.

Današnjim utakmicama završila je osmina finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Među osam najboljih reprezentacija plasirale su se Francuska, Urugvaj, Rusija, Hrvatska, Brazil, Belgija, Švedska i Engleska.

Naravno, ono što nas najviše veseli jest prolazak vatrenih koji su prvi put nakon 1998. godine došli ovako daleko na SP-u, a do četvrtfinala su stigli pobjedom protiv Danske nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

>>Pogledajte kako novinari VL-a najavljuju četvrtfinale

Prvi će u četvrtfinalu zaigrati Urugvaj i Francuska, koji će na teren u petak 6. srpnja u 16 sati. Isti dan u večernjem terminu očekuje nas pravi spektakl, sastaju se Belgija i Brazil. Pobjednici ovih susreta igrat će u polufinalu.

Dan poslije, 7. srpnja, u 16 sati će igrati Švedska i Engleska, a pobjednik će navečer gledati utakmicu Rusije i Hrvatske te čekati tko će im biti protivnik u polufinalu.

Vatreni, dakle, u četvrtfinalu idu na Rusiju, a u eventualnom polufinalu, koje bi se igralo u Moskvi 11. srpnja, protiv pobjednika Švedska - Engleska.

Hrvatska Danska Hrvatska Danska
1/24

Komentara 42

NE
Neonacionalist
23:20 03.07.2018.

Nakon što prođemo Rusiju , najviše bih volio Engleze u polufinalu jer ne bi mi bilo ništa slađe nego poraziti baš njih u polufinalu po mogučnosti ih rasturiti onako kao i Argentinu .

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
23:16 03.07.2018.

Igraj moja Hrvatska Kad te vidim ja Srce mi gori, srce mi gori Ono vatreno uvijek plamtilo Neka se bori, za tebe bori jer te čekaju sve gore I tvoje plavo more Hrvatska, kad te vidim ja Srce mi gori,mi gori, srce mi gori

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
00:24 04.07.2018.

Finale SP : Hrvatska vs Brazil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije