Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Ovo smo nekada mogli samo sanjati! Uefa potvrdila sjajnu vijest za hrvatski nogomet

Dinamo - Rosenborg
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
12.09.2019.
u 18:23

Promjena za hrvatske klubove ima i u kvalifikacijama za Europsku ligu. Četvrtoplasirana momčad prvenstva više se neće uključivati u natjecanje već u prvom pretkolu, nego tek u drugom, zajedno s trećeplasiranom momčadi

U sljedećem izdanju europskih klupskih natjecanja, Ligi prvaka i Europskoj ligi, Hrvatska će imati čak pet svojih predstavnika, uključujući i dva u borbi za grupnu fazu Lige prvaka.

Hrvatski će se prvak u kvalifikacije uključiti u drugom pretkolu "puta prvaka", a drugoplasirana momčad Hrvatski Telekom Prve lige zaigrat će također u drugom pretkolu, ali u "ligaškom putu", zajedno s doprvacima Turske, Nizozemske, Austrije, Češke i Grčke.

Drugo pretkolo Lige prvaka iduće se godine igra 21. i 22. srpnja, odnosno 28. i 29. srpnja.

>>> Pogledajte red koji se stvorio na Maksimiru zbog ulaznica za Ligu prvaka

Promjena za hrvatske klubove ima i u kvalifikacijama za Europsku ligu. Četvrtoplasirana momčad prvenstva više se neće uključivati u natjecanje već u prvom pretkolu, nego tek u drugom, zajedno s trećeplasiranom momčadi. Pobjednik Kupa ponovno će svoj prvi dvoboj odraditi u trećem pretkolu.

Drugo pretkolo Europske lige igra se 23. i 30. srpnja, a treće je na rasporedu 6. i 13. kolovoz.

>>> Pogledajte kako je igračima Dinama bilo na prijemu kod Milana Bandića

Ključne riječi

Komentara 71

DU
Deleted user
18:29 12.09.2019.

Na koljena i zahvalite Dinamu, kmetovi!

CE
cenzura
19:21 12.09.2019.

Na Poljudu bi trebali sagradit spomenik Dinamu!

PO
pozornik66
19:21 12.09.2019.

Dinamo za Hajduk, hvala plavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije