Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJELA KOLEKCIJA

Ovo se čekalo! Konačno su objavljene sve seksi fotografije prekrasne sportašice

Paige VanZant
Foto: Instagram
1/7
09.05.2019.
u 09:55

Popularna Paige osim karijere u borilačkom sportu, gura i onu u šoubiznisu. Sudjelovala je uspješno u američkom izdanju Plesa za zvijezdama, nedavno je izdala svoju autobiografiju, ali i naglasila da više ne planira skrivati svoje tijelo samo zato što je borkinja.

Svi oni koji su strpljivo čekali punu kolekciju fotografija popularne UFC borkinje Paige VanZant za posebno izdanje Sports Illustrateda “Swimsuit Issue” došli su na svoje.

Naime, službene web-stranice ovog popularnog časopisa objavile su sve (ukupno 36) završne fotografije atraktivne UFC-ove zvijezde sa snimanja koje se prije nekoliko tjedana održalo na obali Meksika. Tu je i video koji otkriva kadrove iza kulisa snimanja na prekrasnoj pješčanoj plaži, ali i u kojem se mogu čuti i dojmovi UFC-ove borkinje i medijske zvijezde iz tog iskustva, piše Fightsite.

>> Pogledajte fotografije prekrasne sportašice Paige

Paige VanZant
1/19

Popularna Paige, osim karijere u borilačkom sportu, gura i onu u šoubiznisu. Sudjelovala je uspješno u američkom izdanju Plesa za zvijezdama, nedavno je izdala svoju autobiografiju, ali i naglasila da više ne planira skrivati svoje tijelo samo zato što je borkinja. U “Swimsuit” izdanju Sports Illustrateda to svakako nije činila.

U ovom trenutku ne zna se kada bi 25-godišnju borkinju muha kategorije mogli ponovno vidjeti u Octagonu. U posljednjem meču, u siječnju ove godine, prekidom u drugoj rundi svladala je Rachael Ostovich. Ukupno u UFC karijeri ima 5 pobjeda i 3 poraza. Trenutačno se oporavlja od novog loma ruke pa se brzi povratak ne očekuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️😝 @si_swimsuit is here!!!!! ☀️🌻 #siswimsuit

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

Navijači diljem svijeta su, dakako, oduševljeni fotografijama lijepe sportašice. Sve fotografije možete pogledati ovdje.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:33 09.05.2019.

kakva je to riječ "borkinja"???? Zar ne vidite kako to groteskno i glupo zvuči. Ne mogu se sve imenice feminizirati.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:12 09.05.2019.

Page, uguši me nogama da tapkam

ZA
zagabria2
17:48 09.05.2019.

Kako je povaliti a ne dobiti batina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije