Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV ZAOKRET

Ovo mijenja sve: UEFA platila engleskim klubovima da napuste Superligu?!

Reuters
21.04.2021.
u 11:30

Možda to objašnjava činjenicu da su Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Inter, Juventus i Milan još uvijek dio te lige.

Engleska "šestorka" napustila je Superligu uz objašnjenje kako su željeli uslišati želje navijačima, očuvati imidž i slično. No španjolski Mundo Deportivo ekskluzivno doznaje da je Englezima UEFA ponudila novac kako bi istupili iz kontroverzne lige!

Izvor informacija ne navode, ali tvrde kako je riječ o "pozamašnoj svoti novca" koja je ponuđena od strane Uefe Manchester Cityju, Arsenalu, Tottenhamu, Chelseaju, Liverpoolu i Manchester Unitedu kako bi istupili iz Superlige.

Možda to objašnjava činjenicu da su Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Inter, Juventus i Milan još uvijek dio te lige. Koja, uzgred rečeno, postoji samo kao ideja, ne i službeno natjecanje.

Stoga, ukoliko je UEFA stvarno napravila tako nešto, onda je cijela ova priča stvarno bila blef, način na koji su koronakrizom pogođeni velikani željeli više novca u ovim teškim vremenima kad nemaju stabilne i konstantne prihode, na koje su navikli u normalnijim vremenima.

Šteta je samo, ako stvarno ima istine u blefu, pregovorima i dobivanju novca, što nisu malo promijenili navike po pitanju potrošnje.

>>> Pogledajte reakcije na Superligu

Ključne riječi

Komentara 21

AP
apathylolz
12:13 21.04.2021.

"Izvor ko i Index.hr🤣

AP
apathylolz
12:15 21.04.2021.

Hahaha Vecernji smrdi po jogurtu sav, sta ti pricas🤣🤣

PA
pale007
11:56 21.04.2021.

Braća Mamić su za ove "superligaše" šibicari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije