Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temperamentni Lino

Ovo je svima promaklo: Červar izgubio živce i opalio mladu hrvatsku zvijezdu

Červar udara Jaganjca
Foto: RTL Screenshot
1/6
22.01.2021.
u 13:23

Červar je prošao pokraj njega, nešto mu kazao pa ga potom snažno udario po ramenu.

Hrvatska je uvjerljivo počela nadmetanje u drugom krugu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Izabranici Line Červara od samog početka nametnuli su Bahreinu visoki ritam i odmah stvorili visoku prednost koju su održavali tijekom cijelog susreta. Na kraju to je bila naša najuvjerljivija pobjeda na ovom SP-u – 28:18.

No, iako je utakmica uglavnom bila ''jednosmjerna ulica'', te su se naši bez teškoća nosili sa suparnikom, Červar ništa nije prepuštao slučaju. Inzistirao je na tome da igrači budu koncentrirani pa je tako u nekim trenucima emotivno reagirao na pogreške.

Kamere su tako zabilježile Lininu temperamentnu reakciju kad je mladi Halil Jaganjac sjeo na klupu za pričuve. Červar je prošao pokraj njega, nešto mu kazao pa ga potom snažno udario po ramenu. Jaganjac nije reagirao već je samo nastavio piti vodu iz boce, a izgledalo je kao da mu Červar poručuje da se trgne i fokusira. Vori i Musa, koji su sjedili tik do Jaganjca, nisu ni primijetili Červarov potez.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Videozapis možete pogledati OVDJE.

Hrvatski izbornik na kraju je pohvalio mlade igrače koji su dobili više prilike za igru pa tako i Jaganjac koji je zabio jedan gol.

– U nastavku smo povećali prednost pa smo mogli odmarati Duvnjaka, Mamića... Uvježbavali smo i obranu s mlađim igračima koji su dobro reagirali – poručio je Červar.

Komentara 13

NI
NikoCro
14:10 22.01.2021.

Boze dragi dno novinarstva

LI
Lionking
13:49 22.01.2021.

Vidjeli smo, pa šta?

DU
Deleted user
13:34 22.01.2021.

Glupisti,udario ga po ramenu tako jako da Jsganjac nije ni trepnuo. To je bio poticaj i pravi potez Červata za mladog a ubuduće vjerujte svjetskog igrača. Halile radi ,uči i sve će biti odlično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije