Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 VATRENIH

Ovo je sastav Hrvatske za Sloveniju, Dalić odlučio tko će zamijeniti Petkovića

Zagreb: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice sa Slovenijom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
24.03.2021.
u 17:00

Zbog izostanka Petkovića, Dalić će drukčije kombinirati, a u vrhu napada trebali bi biti Ivan Perišić i Nikola Vlašić, koji su na tim mjestima igrali i u spomenutoj utakmici s Portugalom

Dugo je izbornik Zlatko Dalić razgovarao s Marijem Pašalićem na treningu reprezentacije, vjerojatno je to znak da će mu dati šansu u prvih 11 u večerašnjoj utakmici sa Slovenijom.

Podsjetimo, Pašalić je bio starter i u posljednjoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije jesenas s Portugalom u Splitu.

Zbog izostanka Petkovića, Dalić će drukčije kombinirati, a u vrhu napada trebali bi biti Ivan Perišić i Nikola Vlašić, koji su na tim mjestima igrali i u spomenutoj utakmici s Portugalom.

Vezni red trebali bi činiti Brozović, Modrić, Kovačić i Pašalić, a zadnja četvorica vjerojatno će biti Juranović, Lovren, Vida i Barišić.

Stoga bi ovo trebao biti sastav Hrvatske (4-4-2): Livaković - Juranović, Lovren, Vida, Barišić - Brozović, Modrić, Kovačić, Pašalić - Vlašić, Perišić

 

Komentara 9

NE
Nemanadimak
22:13 24.03.2021.

Joj koja katastrofa. Pa sto igramo sa toliko napadaca i toliko neprirodnih pozicija? Katastrofa.

NE
Nemanadimak
22:41 24.03.2021.

Evo kako sam i predvidio izgubili smo 1:0. Dalo se ocekivati kako ce Slovenci igrati na jedan zabijeni gol i jaku odbranu a mi ko mulci samo guramo napred i sami smo si ugusili igru. Dalic je morao razvuci igru i prepustiti loptu Slovencima.

BU
Bubalamala
18:01 24.03.2021.

Kako to sada umjesto Petkovića, kao da je on siguran za prvih jedanaest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije