Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utjecajne i uspješne

VIDEO Ovo je pet najmoćnijih žena u hrvatskom sportu

Najutjecajnije žene u hrvatskom sportu
Foto: PIXSELL
1/6
08.03.2019.
u 08:17

Među njima su vrhunske sportašice, ali i dame koje nismo imali priliku gledati na sportskim borilištima...

U povodu Međunarodnog dana žena donosimo vam pregled pripadnica ljepšeg spola koje su ujedno i najutjecajnije žene u našem sportu. Među njima su vrhunske sportašice, ali i dame koje nismo imali priliku gledati na sportskim borilištima. Večernji list ih je uvrstio u 100 najmoćnijih Hrvatica.

 

 

Komentara 1

Avatar IgorBr
IgorBr
08:52 08.03.2019.

Svaka čast svima, neka ih je još više, ali Vlatki Peras stvarno nije mjesto ovdje. Gospodična je na poziciji za koju je dovoljno da je osoba starija od 18 godina i zna se potpisati, jer sve što radi je potpisivanje papira koji joj se proslijede od pravog predsjednika uprave u Dinamu, interpolovog međunarodnog bjegunca koji iz Hercegovine smjenjuje i postavlja formalne predsjednike i predsjednice uprava. Ona je njegova tajnica bila i tajnica je i dalje, samo joj se mjesto malo ljepše zove. Malo je to, zapravo, uvreda za ostale gore navedene žene koje zaista jesu vrhunske i uspješne u onome što rade. Sretan vam Dan žena drage žene, nek vas je što više na visokim pozicijama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije